Fa ablakokkal a penész ellen

nov 18, 2022 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

A fa ablakok alapanyaga lélegző, természetes fa, így a nyílászárók biztosítják otthona megfelelő szellőzését. Vessen véget a falak penészedésnek egyszerűen!

Rengetegen küzdenek falpenésszel. A penész csúnya, egészségtelenné teszi a levegőt, a végleges eltüntetése pedig nem egyszerű. Az örökös penészölős kezelés idegőrlő és sajnos reménytelen is, ha semmit nem tesz azért, hogy megszüntesse a penész számára ideális körülményeket.

A penész táptalaja a nedves felület, így annak érdekében, hogy végleg megszabaduljon tőle, el kell érnie, hogy otthona falai teljesen szárazak maradjanak. Ezt egyrészt megfelelő szellőztetéssel biztosíthatja, ám ez télen értelemszerűen kevésbé megvalósítható. Másrészt viszont a fa ablakok is segíthetnek, ugyanis ezek a nyílászárók a természetes alapanyaguknak köszönhetően gondoskodnak a levegőcseréről, amellett, hogy remekül hőszigetelnek.

Amennyiben fontolgatja a nyílászáró cserét, döntsön a fa ablakok mellett, tegyen egy fontos lépést a penész megszüntetéséhez! Kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz, szívesen állnak rendelkezésére bővebb tájékoztatással!

Hasonló bejegyzések

Miért műanyagból legyen a bejárati ajtó?

Miért műanyagból legyen a bejárati ajtó?

A bejárati ajtó kiválasztása egyeseknek különösen feladhatja a leckét. A gond az, hogy nem tudják eldönteni, hogy milyen anyagból legyen a nyílászáró. Nem véletlen, hogy ennyire nehéz a választás, hiszen sok tényezőt kell figyelembe venni a beszerzés során. A bejárati...

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!