A fa bejárati ajtó is lehet időtálló nyílászáró

jún 19, 2023 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

A fa bejárati ajtó természetes alapanyagokból készül. Ez egyesek számára pozitívum, míg mások inkább tartanak tőle. Mi az igazság?

A fa nyers változatában egyaránt rendelkezik kiváló és kevésbé jó tulajdonságokkal is. Erős, masszív, rendkívül barátságos hangulatot áraszt és természetes szépségével egyedi kiegészítők időtálló alapja. Ugyanakkor intenzíven reagál a használatra és az időjárásra, mert repedezhet, vetemedhet, sőt penészesedhet is. Mi erre a megoldás? A gondos alapanyag választás mellett a modern gyártási technológiák és a fa tulajdonságain javító, korszerű felületkezelés is célravezető.

A fenyő ajtók egyedi igényekhez tervezve, modern kivitelezéssel készítve, egyszerre válnak az ingatlan praktikus és stílusos bejárati elemévé. Az így gyártott borovi fenyő bejárati ajtók anyaga szellőzik, nem megy tönkre, képes a szigetelésre és az eredeti formáját megőrzi hosszú távon is.

Keressen minket bizalommal, ha egyedi, borovi fenyőből tervezett nyílászáróra vágyik, mert mi el tudjuk készíteni Önnek!

Hasonló bejegyzések

Miért műanyagból legyen a bejárati ajtó?

Miért műanyagból legyen a bejárati ajtó?

A bejárati ajtó kiválasztása egyeseknek különösen feladhatja a leckét. A gond az, hogy nem tudják eldönteni, hogy milyen anyagból legyen a nyílászáró. Nem véletlen, hogy ennyire nehéz a választás, hiszen sok tényezőt kell figyelembe venni a beszerzés során. A bejárati...

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!