Jó döntés a műanyag nyílászáró panel lakáshoz

aug 15, 2023 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

A műanyag nyílászáró tökéletes választás akkor is, ha az ablakcsere ideje egy panel lakásban érkezett el. Az olcsó, de sokoldalú ablakokkal hosszú távon jól jár.

A panel lakások ismét népszerűek, persze az új tulajdonosok sok esetben felújítják és korszerűsíttetik az ingatlanokat. A régi és sok esetben elavult  anyagokat érdemes újra cserélni. A nyílászárók cseréje indokolt, mert a hőszigetelés és a zaj kizárása egyaránt megvalósul az új ablakok használatával.

A panelben végzett ablakcsere egyszerű és a költségeket tekintve kifizetődik, ami tartalmazza a munkadíjat, valamint a nyílászárók árát is. A csere a panel épületekre vonatkoztatva elég gyorsan és könnyen el is készül. A panel épületek standard méretei lehetővé teszik, hogy ablakokból is a szabvány méretűeket, tehát az árban is átlagos terméket kelljen megrendelni az ügyfélnek. Ennek köszönhetően nincs hosszabb várakozási idő sem. A végső árkalkuláció helyszíni felmérés után válik elérhetővé. Ez ügyben keressen minket bizalommal!

Hasonló bejegyzések

Miért műanyagból legyen a bejárati ajtó?

Miért műanyagból legyen a bejárati ajtó?

A bejárati ajtó kiválasztása egyeseknek különösen feladhatja a leckét. A gond az, hogy nem tudják eldönteni, hogy milyen anyagból legyen a nyílászáró. Nem véletlen, hogy ennyire nehéz a választás, hiszen sok tényezőt kell figyelembe venni a beszerzés során. A bejárati...

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!